Om Oss
SR Wine Imports ble etablert i 2006.


Målet vårt er å jobbe med noen av verdens beste vinprodusenter. Reisen vår startet med vin fra New Zealand, og siden har vi aldri sett oss tilbake. Vår spesialitet er å finne ukjent vin av høy kvalitet, karakter og med regional identitet.

Produsentene er håndplukket av oss, og kombinerer det beste innen tradisjon, jordsmonn og fremstilling.


Vi tilbyr også et utvalg øl og cider fra ledende aktører innen disse sektorene.


Vi har lykkes med å få innpass på Vinmonopolet, og vi er også sterke innen Horeca-markedet. Vi jobber med noen av de beste restaurantene i Norge.

 

Organisk? Biodynamisk?


Vi er store tilhengere av organisk produksjon. Organisk og biodynamisk produksjon betyr at produsentene har mer omsorg for vinen de lager, så sant de ikke bare gjør det for markedsføringens skyld.

Uansett om vinene er organiske, biodynamiske eller produsert på andre måter, ser vi etter viner som lages med respekt for hvert enkelt land og dets tradisjoner. Det er viktigere for oss at vinene gjenspeiler landet det kommer fra, enn at det passer inn i internasjonale salgbare modeller. Stikkordet er, selvfølgelig, jordsmonn.


Regional identitet


Tradisjonelle varianter og metoder kombinert med innovative, moderne produksjonsteknikker.

Folk søker generelt etter det autentiske, også når det gjelder vin. De beste resultatetene får man ofte når man kombinerer tradisjon med ny og moderne teknologi.  I produsentene våre ser vi kort og godt etter en forståelse for hva som er best for vinen de lager.


Det som er viktig for oss er at vinen forteller en historie.

SR Wine Imports

SERVCO AS

Vollesveien 13H , 1366

Lysaker

NORWAY

Tel: +47 916 26 249

scott@srwine.no